Hevospelit netissä

Vaikka laukkakisoissa ja raveissa onkin omanlaisensa tunnelma, ei niihin ole aina mahdollista päästä syystä tai toisesta. Joko ne ovat liian kaukana tai huono sää ei houkuttele poistumaan kotoa minnekään tai syy voi johtua sairaudesta.

Onneksi sentään löytyy vaihtoehtoja siihenkin, nimittäin hevosaiheiset pelit internetissä. Niitä voi pelata joko ajankuluksi tai niillä voi vaikka tienatakin jotakin. Vai mitä sanot Betssonin pelistä nimeltä Cowboy Treasure joka on viisirullainen videokolikkopeli, jossa on mahdollista panostaa kaikki viisi linjaa ja jopa viidellä kolikolla per linja. Mukaan soppaan mahtuvat bonuskierrokset kolmella scatter-symbolilla sekä sheriffimerkit jotka ovat niin sanottuja jokereita, jotka korvaavat muita merkkejä auttaen saamaan parempia voittoyhdistelmiä. Pelillä on todella hyvä palautusprosentti, joka tekee siitä todella houkuttelevan pelin, jolla korvata oikeisiin kisoihin pääsy. Mutta toki voit pelata Betssonilla muitakin pelejä kuten vaikkapa suosittua South Park-aiheista peliä tai vaikka tuttua ja turvallista rulettia. Älä anna pelaamisen loppua vain sen takia, ettet tykkää juuri tästä. Monia pelejä voi Betssonilla pelata myös mobiililaitteella kuten esimerkiksi älypuhelimilla.

Jos ei cowboy-meininki ilahduta, niin ainahan sen voi korvata muillakin peleillä. Eikä aina tarvitse käyttää rahaakaan siihen pelaamiseen. Tällaisia pelejä voivat olla vaikkapa Horseland joka on jokaisen heppahullun tytön tai pojan oma virtuaalinen hevosmaailma, jossa on kilpailla hevosella esteissä, hoitaa hevosia ja kouluttaa niitä. Se on ilmainen pelialusta, jonne pitää tietenkin rekisteröityä saadakseen käyttöönsä koko pelin. Horseland ei ole pelkästään hevosaiheista kisailua, vaan oiva keino luoda sosiaalisia kontakteja ympäri maailman muiden hevoshullujen kanssa.

Jos enemmänkin roolipelit ovat mieleesi, niin silloin on hyvä vierailla Star Stablessa, joka on niin hevoshulluille kuin muillekin sopiva MMORPG-peli, eli suoraan suomennettua massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli. Pelin alkuun pääset luomalle itsellesi hevosen, jonka selässä alkavat huimat seikkailut ja jännittävät kisat. Pelistä tekee mukavan se, kuten muistakin verkkopeleistä, että pystyy kommunikoimaan muiden pelaajien kanssa ja kysymään neuvoa ja auttamaan muita.

Jos hevosaiheiset pelit alkoivat kiinnostaa enemmän, niitä kyllä löytyy verkosta pilvin pimein. Jos ei suomeksi löydy tarpeeksi valikoimaa, löytyy niitä ulkomaisilta nettivuilta hakemalla vaikkapa hakusanalla horse racing games.

Bookmark the permalink.