Uusia lautasia ja laseja kotiin

Kodin astioita on hyvä uusia aika ajoin ja ovathan uudet lautaset ja lasit ihana piristys kattaukseen. Lautasilla ja laseilla saa kattauksen helposti heräämään henkiin ja niillä saa aivan uutta ilmettä helposti ja nopeasti.

Ajattomilla klassikoilla kattauksen perusta

Kodin astiastossa kannattaa miettiä, miten kaikki sopii yhteen ja miten kattauksella saa tuotua omaa persoonaansa esiin. Käytännöllisyys ja ajattomuus on tärkeää etenkin laseissa. Tyylikkäät klassikot voi yhdistää kattaukseen vuodenajasta riippumatta. Ne sopivat loistavasti niin arkikäyttöön kuin juhlavampaankin kattaukseen. Perus klassikoita voi piristää myös kattaukseen kauniisti sijoitettavilla tekstiileillä.

Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia

Tyylikkäässä juhlakattauksessakaan, kaikkien lautasten ei tarvitse olla samanlaisia. Voit leikitellä kuvioiduilla lautasilla tai erivärisillä lautasilla ja luoda hauskoja kattauksia. Eripariset lautaset voi yhdistää toisiinsa lautasliinoilla tai muilla koristeilla. Laseissa kannattaa mieluummin käyttää samanvärisiä laseja, vaikka sekoittaisikin erilaisia laseja samaan kattaukseen. Eriväriset lasit tekevät kattauksesta helposti sekavan ja levottoman. Fyrklövern verkkokaupasta löydät helposti erilaisia omaan tyyliisi sopivia lautasia, etsit sitten klassista tyyliä tai rohkeampaa kattausta.

Astiat oman tyylin mukaan

Uusia lautasia ja laseja hankkiessa kannattaa miettiä myös se, millainen oma tyyli sisustuksessa on. Retrotyylisessä kodissa modernit astiat saattavat näyttää sinne kuulumattomilta ja ekologisessa sisustuksessa myös lautaset ja lasit kannattaa valita niin, että ne noudattavat samaa linjaa. Pieni leikittely eri tyylien välillä toki saattaa olla välillä myös piristävää.

Bookmark the permalink.