Virtuaalitallit

Kaikilla heppahulluilla ei ole mahdollisuutta omaan hoitohevoseen eikä välttämättä koko hevosharrastukseen esim. pahan allergian vuoksi. Tällöin apu löytyy virtuaalisesta tallista.

Mikään, mitä tallissa tapahtuu, ei oikeasti tapahdu eikä tallia ole oikeasti olemassakaan, paitsi virtuaalisesti. Siellä hevostelijat voivat leikisti ottaa hoidettavakseen oman hevosen tai ponin ja ”hoitaa” sitä, joka tapahtuu kirjoittamalla tarinoita mitä hän on hoidokkinsa kanssa tehnyt. Tallin ylläpitäjät sitten palkitsevat hoitajia kaikenlaisilla retkeillä ja mystisillä v€ jotka ovat jonkinlaista virtuaalista valuuttaa jota voi käyttää virtuaalikaupassa ostaen tavaroita itselle tai hoitohevosille ja mitä paremman tarinan osaa kirjoittaa, sen paremmin tulee palkituksi.

Mukaan virtuaalitalliin pääsee laittamalla viestiä jollekin tallin ylläpitäjälle ja kuvailemalla hieman itseään ja millä tasolla on virtuaaliratsastajana tai vaikka kirjoittamalla tallin vieraskirjaan ja esittäen toiveen minkä hoidokin haluaisi. Kukin hoitaja saa oman hoitokaapin jossa näkyy hoidettavien heppojen nimet, hoitotarinat ja mahdolliset kilpailupalkinnot. Ylläpitäjät myös palkitsevat hoitajiaan kuukausittain nimeämällä jonkun kuukauden hoitajaksi. Tämäkin perustuu siihen kuinka hyvin on omaa hoidokkia hoitanut, ottaako miten muut hoitajat ja ylläpitäjät huomioon ja käyttäytyykö muutenkin korrektisti, aivan kuin oikealla tallilla.

Virtuaalinen tallimaailma kuulostaa mielenkiintoiselta ja niitä löytyy netistä pilvin pimein laittamalla hakusanaksi virtuaalinen talli. Esimerkiksi kuvitteellinen Hevosjärjen talli sijaitsee Ranskassa, Boyssy- Saint- Antoinen maaseudulla. Sivut ovat todella hyvät, tietoa virtuaalisesta tallista on todella paljon ja hevoset ja hoitajat on esitelty hienosti.

Sorvankaaren kartano on toinen virtuaaliratsutalli ja ei voi muuta sanoa kuin että hattua nostan näille nerokkaille nuorille jotka tällaisia talleja pystyyn ovat laittaneet. Yleisimmin virtuaalitalleja pitävät 7-25 vuotiaat tytöt eikä kukaan oikein osaa sanoa paljonko netistä löytyy näitä virtuaalitallien hoitajia, koska minkäänlaista rekisteröimispakkoa ei ole.

Comments are closed.